VARDAGLIGT

Whiplash skada i nacken ?

Godmorgon, fredag idag och jag ska försöka tagga till lite inför projekt jag ska ta mig ann under dagen. Jag har senaste dagarna haft stora problem med yrsel och nackvärk igen. Dom problemen kommer och går hela tiden. Så under 2 dygn har jag varit mer eller mindre säng liggandes. Jag börjar faktiskt tro att det är en gammal skada på nacken som kan vara problemet. För många år sedan krockade jag in i en husväg när jag körde en trimmad DT. Jag hade två på skjuts (gör inte samma dumma misstag som mig). Jag for in med huvudet i en husgrund och båda personerna som satt bakom kom flygandes på mig också. Jag trodde jag hade åkt på en hjärnskakning så jag sökte aldrig upp någon läkare. Några månader senare tappade jag balansen på mitt dåvarande jobb. Fick åka akut in till sjukhuset pga. vänstra sidan i kroppen mer eller mindre la av. Man hittade inget på sjukhuset utan jag åkte hem utan svar. Sedan det året har jag haft mer problem med smärta i nacken, yrsel, känsla av svaghet i kroppen. Jag har aldrig riktigt fattat att det skulle kunna vara en whiplash skada på nacken. Det var faktiskt nu för några veckor sedan som jag och mamma började spekulera lite i detta då jag på senare tid fått bort domningar i armar, brännande känsla i korspartiet i nacken osv. Hur som helst jag får kolla upp detta och se om det ens finns nått att göra efter så många år (11 år sen). 

Problemet i alla fall är att jag ibland kan drabbas av sådan yrsel, huvudvärk och svaghet i nacke och en del av ryggen att jag knappt klarar att sitta på en stol i mer än 15 minuter. Så sängen är det enda som funkar. Därav kan en del av mina projekt skjutas upp mellan varven. Hur mycket jag än vill så bär inte kroppen mig. När jag fotar till ett samarbete så använder jag kroppen väldigt mycket och många gånger har jag nästan svimmat. Vet inte ens varför jag berättar detta haha. Idag tänkte jag i alla fall försöka med myrsteg att få till samarbetet med Madlady som jag hämtade ut på posten igår – Kommer bli awsome.

2 thoughts on “Whiplash skada i nacken ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.