SKÖNHET / HÄLSA

BLONDIN PROBLEM

Bilderna är tagna från google och bloggen Elin

Jag har ett STORT BLONDIN PROBLEM just nu. Hade en grotesk utväxt som jag dumt nog försökte mig på att fixa på egen hand (att jag aldrig lär mig haha). Det handlar inte om att jag inte har råd att gå till frisören, utan för jag tycker det är kul att hålla på fixa och trixa hemma. Men nu är den här tiden med “super blonda hår” över och det känns som att det där snygga kalla blonda håret med snygga skiftningar och utväxt som går ihop är mer inne inte går att fixa på egen hand. Med hemma färgningar blir man mer “blond” och inte sådär skiftande kall blond om ni förstår vad jag menar. 

Nu gjorde jag som sagt misstaget och jag vill inte ens ta mig ut från lägenheten haha. Kanske är mest jag som tänker på det eftersom jag har en bild av hur jag vill att håret ska se ut. Men jag ska under denna månad boka in ett besök hos frisören så dom får fixa till mitt hår ordentligt. Vet inte riktigt vilken frisör dock? Kanske gå till Rapunzel of Sweden då jag ändå behöver köpa nya clips. Känns som en bra kombination att färga där och sedan välja ut clips som matchar färgresultatet. Sen funderar jag lite på om jag ska klippa en snyggare frisyr. Älskar page, men det kräver massa omvårdnad. Finns inget fulare än när någon klipper page och inte vet hur dom ska styla håret snyggt utan bara låter det hänga platt. Vi får se, behöver en uppfräschning nu till våren sommaren så det ska jag unna mig nu under april.

9 thoughts on “BLONDIN PROBLEM

  1. så snyggt med den kalla blonda färgen. Har hört att rapunzel är super duktiga. Kan du inte lägga upp före och efterbilder? Funderar på att boka hos dom också innan sommaren.

    1. Absolut skulle vara super kul att lägga upp bilder från besök hos dom ifall jag väljer deras salong. Ska kolla runt lite vad som finns i Stockholm och vart andra influensers gått någonstans för att fixa sina snygga frisyrer och färger.

  2. Har varit blond större delen av livet “fast lite guldigare blond”. Gillar dom kalla tonerna och funderar på att testa de. Berätta gärna om ditt besök hos Rapunzel of Sweden skulle va kul att se förändringen.

    1. Jag har precis som dig varit mer gul/guld/varm blond, men är sugen på de kalla tonerna nu. Om jag väljer Rapunzel så lovar jag att skriva en recension om mitt besök. Kramar

  3. hahaha samma problem för mig. Jag färgar alltid själv hemma men slutar med att jag alltid måste springa till frisören = dubbelt så dyrt. Jag tycker också det är kul att pilla med håret, men det är kanske inte värt när det alltid blir fel 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.