SKÖNHET / HÄLSA

Rituals – “Ritual of hammam”

Gillar ni att skrubba era kroppar? 

Då vill jag tipsa er alla om denna fantastiska kroppsskrubb ur Rutials, The Ritual of Hammam Sea salt hot scrub serien. Med ingredienser av b.la Ingefära som är känd för sin värmande känsla och sedan eukalyptus med sin uppfriskande känsla är denna skrubb helt fantastiskt och funkar på alla hudtyper.

Att skrubba kroppen 1-2 gånger i veckan kommer garanterat att ge dig en silkeslen hy. Jag hade ofta problem med knottriga armar och sträva “torra” ben. När jag började skrubba kroppen och vara noggrann med att återfukta efter varje dusch/bad så försvann de problemen helt. Det är värt att ta hand om sin hy och ge den samma omtanke som vi ger andra delar av våra kroppar. Rituals är hudvård jag alltid älskar och alltid kommer skriva gott om på bloggen.

Kika in på deras hemsida 

6 thoughts on “Rituals – “Ritual of hammam”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.