SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

BLACK OPIUM BY YSL

MIN PERSONLIGA ÅSIKT OM BLACK OPIUM BY YVES SAINT LAURENT DOFTEN

Jag har länge kommit över bilder på sociala medier där kända som okända ikoner hetsat kring denna doft och höjd den till skyarna. Nu fick jag chansen med detta underbara samarbete ihop med Eleven.se testa på just denna doft och jag har bara en sak att säga: OH MY GOD!!! Jag har många gånger gått förbi kvinnor på stan eller träffat på många kända ansikten ute på event och galor som doftat just Black Opium “fast jag inte förstått att det är den doften”. Jag har alltid älskar denna doft och kan varmt rekommendera den till mina läsare. Det är en doft som passar vilken kvinna som helst oavsett vilken typ av parfym smak man annars har. Den doftar lyxig rik kvinna om jag skulle beskriva den. Helt klart beroende framkallande doft som får mig att förstå varför man valt att döpa den till opium.

HOS ELEVEN.SEKAN DU KÖPA “DIN” BLACK OPUIM FÖR 549:- // 30 ML

Beskrivning av parfymen:

Yves Saint Laurent Black Opium EdPYves Saint Laurent Black Opium EdP är lika revolutionerade som den klassiska Opium-doften var på 70-talet. Doften framkallar det sensuella och förbjudna hos sin bärare. Doftens sammansättning är baserad på ett fantastiskt kaffe-ackord, vanilj samt apelsinblomma – allt för att locka fram kontrasterna och spänningarna mellan ljus och mörker.

Rock’n roll för alla sinnen

Redan år 1977 blev Yves Saint Laurent väldigt uppmärksammad för damdoften Opium. Nu har parfymörerna från det internationella märket uppfunnit den klassiska doften på nytt. På ett överraskande sätt har man här kombinerat kända doftteman med helt nya nyanser. En damparfym full av energi och intellekt. En doft full av livslust. Precis som Yves Saint Laurent skapade en vision av den moderna kvinnan med sitt mode, precis det gör han här med denna damparfym. Temperamentsfull och djärv. Modig och självmedveten Parfymprover finns nu överallt i handeln. Texturen hos Black Opium är en suverän komposition. Äventyr, passion och modern livsstil. Parfymproverna kommer att göra dig nyfiken. Den klassiska orientaliska basnoten i Black Opium är varm och sensuell. Den söta jordiga doften av patchuli blandar sig med ett ljuvt, strävt inslag av ceder och mild vanilj. Mellannoten kommer med överraskande kontraster. Den aromatiska, kryddig doften av kaffebönor blandas med den mjuka doften av vit jasmin. Parfymens toppnot bjuder på exotiska, syrliga impulser. En doftkombination av vilda apelsinblommor och solmogna päron finner sin genklang i en fräck färgklick av rosa peppar som kontrapunkt. En textur som vibrerar och låter adrenalinet bara flöda. Doften, men också flaskan bär den franske modeskaparens handskrift. Glittrande svart. Hemlighetsfull och avgrundsdjup. Bara ett litet parfymprov väcker begär efter mer. Ädel, elegant och full av kvinnlig kraft. Black Opium från Yves Saint Laurent. Let’s rock!

 

Recensioner om parfymen på Eleven:

– doftar underbart gott och får ständigt frågor om vilken parfym jag använder när jag bär denna

– Helt underbar parfym, som verkligen doftar ljuvligt! Helt klart min favoritparfym som alltid funkar.

– Min holy grail parfym. Den passar både på fest och vardags. Doften är så sensuell och mörk, jag får alltid komplimanger och frågor vilken parfym jag har på mig när jag använder denna. Dyr, men så värd priset. Ett sprut och man känner sig som a million bucks!

– vardags. Doften är så sensuell och mörk, jag får alltid komplimanger och frågor vilken parfym jag har på mig när jag använder denna. Dyr, men så värd priset. Ett sprut och man känner sig som a million bucks! 

– Har aldrig nånsin luktat så gott förut haha! Magi.

VÄRLDENS BÄSTA PRESENT ATT GE BORT TILL – SYSTER / MAMMA / FLICKVÄN / FRU / DOTTER ELLER NÅGON ANNAN KVINNA DU HÅLLER KÄR HÄR I LIVET. DETTA ÄR EN PRESENT SOM GARANTERAT BLIR OFÖRGLÖMLIG OCH TOPPAR ALLT.

 Jag kan verkligen rekommendera denna doft som present till någon av kvinnorna i ert liv. Och nej detta säger jag inte för att jag har ett samarbete, utan för att jag verkligen menar det. Hade jag vetat om tidigare att det var Black Opium som doftat så här gott så hade jag rekommenderat denna doft i mitt Blogazine för längesen.

HÄR KAN DU KÖPA PARFYMEN IDAG

DU KAN ÄVEN KÖPA ANDRA YSL PARFYMER & PRODUKTER HOS ELEVEN HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.