FASHIONSAMARBETEN / PRESSUTSKICK

Sexy heels – Divas-club.de

“High heels är en sak, platå en annan och dom här skorna eller “klackarna” är i en kategori för sig”

Så sjukt snygga, så sjukt höga, så sjukt coola, så sjukt unika. I samarbete med Divas-club så har jag valt ut en outfit för kommande event/gala framöver. Så igår tog jag emot dessa skor och en klänning som tyvärr var för stor trots att M är min storlek. Jag ska försöka lösa detta genom att fixa axelbanden på egen hand. Skorna skulle verkligen passa till den klänningen, så jag hoppas att vi kan lösa storleks problemet Hur som nu var det skorna vi prata om.

Jag ville välja något unikt och utstickande. Ni som följer mig vet att jag älskar mode, men jag älskar att göra min egna twist på det utan att slaviskt följa trender. Mode ska vara personligt och unikt för varje person och därför tycker jag det är roligt att välja lite udda saker att klä upp och inspirera med. Dessa platå skor som normalt sett används vid gogo dancing, tycker jag är ett roligt komplement till en modern klänning exempel och jag vet att dom kommer dra till sig blickarna. Jag kommer självklart att ta mer bilder på skorna som ni får se framöver där jag klär upp dom ihop med en outfit. Så följ min Instagram eller håll koll här på bloggen för mer uppdateringar.

Information om skon: 

* Platån är såklart. i läderimitation och har en design man lätt bli kär i.

* Klacken har genomskinliga väggar där man kan se skruven genom som en cool detalj. Ett modernt mönster på både platå och häl som ger skon det där “lilla extra”. Känns retro på alla sätt och vis.

* Hälhöjd: 17 cm // Platåhöjd: 6 cm

* Material: syntetiskt

* Färg: vit

Pris: 59,95 € // ca 600 SEK
KÖP DIN SKO HÄR

3 thoughts on “Sexy heels – Divas-club.de

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.