FASHION

Denzel of Sweden watches

Denzel of Sweden, säger bara O M G vilka snygga klockor för både kvinnor och män. Jag har haft samarbeten med klockor som Michael Kors och liknande märken, men aldrig blivit så kär i en klocka som dessa, så otroligt snygga, diskreta med ändå utstickande. Se bara damklockorna med rosa ur, snacka om utstickande och egna !?

Klockorna finns att köpa här

Info om Denzel of Sweden

Historien bakom de tidlösa klockorna från Denzel of Sweden hade sin början redan 2014. Vi sökte en specifik klocka; en kvalitativ, tunn och elegant natobandsklocka med moderna och klassiska färgsättningar. Dessa till synes relevanta och essentiella klockor fanns inte någonstans och efter att ha kommit till insikt utav att ett glapp mellan efterfrågan och vad som fanns tillgängligt på marknaden så påbörjades just där, i det ögonblicket av insikt, en resa som idag har resulterat i Denzel Of Sweden. Vår ambition var att skapa en tunn stilfull klocka med klara härliga färger, där man enkelt kan ändra utseendet på klockan genom att byta ut armbandet med några enkla steg.

Resultatet blev tidlösa, eleganta och oerhört relevanta klockor!

 

 

4 thoughts on “Denzel of Sweden watches

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.