EVENT / PREMIÄRER / GALORINFLUENCER LIFESKÖNHET / HÄLSA

Sweden beauty awards 2019

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter cirka 19 miljarder kronor* bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter. För tolfte året i rad hålls galan på Berns för att uppmärksamma och belöna de produkter som utmärkte sig mest under året som gått. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga har anknytningar till skönhetsbranschen.

Här har ni en härlig bildbomb från galan. Bilderna är lånade från Cawa Media & Greenpix som alltid är på plats och förevigar festligheter på bild.

 

3 thoughts on “Sweden beauty awards 2019

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.