SKÖNHET / HÄLSA

Återfuktande produkter från Cetaphil

Förra året kom jag över Cetaphils produkter via ett event med Erwik Communication. Jag har nu använt produkten i ett års tid och kan man handen på hjärtat säga att det är den ända som verkligen funkat på min skandinaviska hud. Produkterna återfuktar rikligt och funkar perfekt att använda under sminket. Dom känns naturliga och skonsamma för huden. Jag brukar även använda deras återfuktande lotion på min ettåring som även han ärvt min torra hy, det har funkat perfekt eftersom det inte finns några onaturliga tillsatser i produkterna. Helt enkelt en super produkt den här tiden på året.

Ett litet tips till er som har torr hy precis som jag.
Finns att köpa på apoteket för en rimlig summa.

 

4 thoughts on “Återfuktande produkter från Cetaphil

  1. deras produkter är jättebra använder hela serien. Tycker om din blogg jättemycket. Kram Marie-Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.