SAMARBETEN / PRESSUTSKICKSKÖNHET / HÄLSA

biotherm aquasource deep serum

biotherm aquasource deep serum

Nu ska vi prata hudvård, något jag fattat tyckte för mer och mer på senare år. Har ni precis som jag varit dåliga på att vårda och ta hand om er hy? När jag växte upp under 90-talet så var det inte lika populärt med hudvård i sammas stora utsträckning som det är idag. Dagens generation har mycket mer kunskap om huden och hur man bör ta hand om den på bästa sätt.

I samarbete med Eleven.se har jag klickat hem och testar nu Biotherms omtalade Aquasource serum.

HÄR KAN DU KÖPA AQUASOURCE SERUM FÖR 499:-

Biotherm Aquasource Deep Serum

Biotherm Aquasource Deep Serum är ett fuktighetsbevarande serum som verkar på djupet. Berikat med Life Plankton™ gör att detta serum har en lugnande verkan på huden.

Anledningen att jag valde just detta serum var för att jag på senare tid fått fruktansvärt torr hy. Speciellt pannan / hakan och runt näsan. Jag har testat diverse krämer som ska mjukgöra huden, men inget har funkat. Det jag däremot inte testat är just serum. Så nu under en tid framöver kommer jag dagligen att tillsätta detta serum till min hud och hoppas på att den ihop med en bra dag samt nattkräm ska få ordning på de torra partierna. Kommer givetvis att skriva en till recension om resultatet.

Vad är Life Plankton för något?

Life Plankton™ innehåller nyckeln till Biotherms hudvård. Den omfattande forskningen, som pågått mer än 60 år, har upptäckt att Life Plankton™ är en av de unika och aktiva ingredienserna som kan erbjuda ett tilläckligt brett spektrum av egenskaper. Namnet säger allt, Life Plankton™ ger helt enkelt huden nytt liv samtidigt som den lindrar rodnad och skyddar huden.

Plankton är sedan länge känt för sina läkande egenskaper. Armédoktorn Jos Jullien upptäckte på 50-talet planktonens helande egenskaper. Han skrapade loss den kletiga massan från bergväggen och lade den under luppen. I samma veva träffade han den monaco baserade hudterapeuten Jeanine Marissal och de tvåbestämde sig för att starta märket Biotherm 1952 med den helande planktonen som bas i produkterna.

Tror ni att planktonen kan göra mirakel för vår hud? Skriv gärna och berätta vad ni tror om Biotherms produkter och deras val att använda just plankton som ingrediens för att lugna och lindra huden från rodnader osv.

Ni kan köpa era Biotherm produkter hos Eleven.se till bra priser. Välj och braka bland dina favoriter och behov. Utbudet är stort och priserna är rimliga. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HELA SORTIMENTET.

4 thoughts on “biotherm aquasource deep serum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.