FAMILJELIVET

Kladdkaka med jordgubbar till frukost

Den här morgonen gottade vi till det med kladdkaka, jordgubbar och grädde som jag och Luan bakade tillsammans igår. Jag är fortfarande sjuk, huvudvärk from hell, hostig och snorig. När jag vaknade i morse trodde jag på riktigt att det var måndag (helt snurrigt). Tittade på klockan och tänkte att vi kommer komma försent till dagis, men så insåg jag att det bara är söndag så vi kröp ner i sängen och gosade istället. Nu har familjen varit igång ett tag och barnen ligger i vardagsrummet och tittar på Larva iland. Snart är det dags för lunch och sen sova lunch.

Jag har gått massor i funderingar kring det här med bloggen och hur jag ska få tid till allt. Jag inser med facit i handen att driva en renrasig modeblogg inte kommer att funka för mig eftersom det kräver enormt mycket tid och engagemang. Jag kommer givetvis inte lägga ner med att fota outfits och samarbeta med klädföretag när erbjudanden dyker upp, men kommer att satsa mer helhjärtat på en livsstils blogg som innehåller så mycket mer än bara en huvudkategori. På så sätt behöver jag inte känna stressen när jag inte fått till inlägg i en specifik kategori, jag tror det blir mycket bättre för min del med tanke på att jag ska få ihop både familjeliv samt sociala medier.

Nu: laga lunch och natta barn

4 thoughts on “Kladdkaka med jordgubbar till frukost

  1. Tycker det är mycket roligare om du har en livsstils blogg.
    Gillar när du skriver om andra saker än bara mode

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.