FAMILJELIVET

Ledri har blivit så stor pojke

Tiden går verkligen så snabbt och barnen växer så det knakar. Luan har redan blivit 2,5 år gammal och min yngsta Ledri är 1,5 redan. Känns som det var igår vi åkte in till Danderyd när värkarna drog igång. Ledri är verkligen världens busigaste lilla kille, vet inte vart han fått sitt temperament från “måste vara dom albanska generna från pappa” haha. Utseendet har han dock fått från mig. Han är en kopia av mig från topp till tå. Luan är också väldigt lik mig och jag förstår fortfarande inte hur? Jag var så säker på att båda skulle likna pappa då jag alltid trott att utländska gener är starkare än våra. Det mörka håret, markanta ansiktsdragen osv. Men båda är helt blonda, Ledri har knall blåa ögon som mig och Luan har fått en mix av Samirs gröna och mina blåa. Men sånt kan ändras med åldern, dom kanske blir kopior av Samir när dom blir äldre.

Idag är jag riktigt trött, har varit igång sedan i morse utan en paus. Passade på att luta mig tillbaka en stund nu medan Samir tog med pojkarna ut. Dom ska äta middag hos farfar ikväll sen kommer dom hem till nattningen igen. Behöver lite tid för återhämtning känner jag. Tänkte jag skulle unna mig nått att äta, har helt glömt bort att mätta magen då barnen hållit full kareta.

Hur har er helg varit?

9 thoughts on “Ledri har blivit så stor pojke

  1. men gud så söt 😍
    Albansk pappa antar jag med tanke på namnen, jättefina och unik med så ljust hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.