MAT & DRYCKVARDAGLIGT

Night dinner / Chicken wings

Hej och godkväll, klockan är 21.21 “jag får önska mig nått”. Har ni också såna där saker för er ? Typ om man trampar på en A brunn så måste man bli dunkad i ryggen 3 gånger, eller när klockan står som nu 21.21 så får man önska sig nått? Det sitter i sen jag var ung, vi hade hundratals såna där saker för oss. 

Hur som.. barnen har somnat och Samir och jag bestämde oss för att äta en senare middag ihop. Det blir grillade kyckling vingar / lår med ris och grönsaker. Älskar kyckling kan vara den absolut bästa maten jag vet. Jag förstår mig inte riktigt på alla dessa “grönsaksätare” till människor. Eller jo jag förstår hela syftet, men samtidigt älskar jag kött för mycket för att förstå hur andra klarar av att avstå. Men det är grymt med dom som lyckas och gör en god gärning. Jag personligen kommer vara köttätare till dagen jag dör that’s the Way it is. Efter maten blir det direkt i säng, är för trött för att sitta uppe. 

Hur var er måndag?

2 thoughts on “Night dinner / Chicken wings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.