FAMILJELIVET

Olycksfall och besök på akutmottagningen

Godmorgon, idag fick jag äran att ligga kvar i sängen och dra mig medan Samir tog hand om barnen och tog dom till dagis. Jag är fortfarande sjuk (1 vecka nu). Vaknar upp helt knockad i energin och huvudet värker pga. bihålorna. Hoppas verkligen att jag är inne på sista dagarna nu så det vänder och jag får tillbaka energin och orken. Trots att jag varit super sjukt i en vecka så har jag ändå hållit igång. Som förälder kan man inte bara krypa ner i sängen och ligga där hela dagen, barnen kommer alltid i första hand oavsett hur sjuk man är. Som tur är är vi två föräldrar, förstår inte hur ensamstående mammor/pappor orkar med såna här perioder med mycket förkylningar / virus / influensor osv. all kredit till dom.

Helgen har varit bra ändå, spenderat dagarna med barnen. Vi hade otur i fredags då dagis ringde och berätta att Luan ramlat av en stol och fick ett djupt sår vid sidan av ögat. Vi sprang ner och hämtade honom och fick gå till akuten där dom limmade såret. Han mådde bra efter och har inte visat några tecken på att må dåligt. Vi har haft oturen förra veckan att båda barnen gjorde sig illa. Först Ledri som blödde näsblod och sprucken läpp efter att ha satt krokben för sig själv och sen under fredagen Luan. Vi hoppas att denna vecka blir mindre olycksdrabbad.

Hur har er helg varit? 

6 thoughts on “Olycksfall och besök på akutmottagningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.