VARDAGLIGT

Det händer massa kring bloggandet just nu

Godmorgon, som vanligt har vi varit igång rätt länge här hemma innan barnen gick till dagis. Älskar att kliva upp till det här fantastiska vädret. Solen lyser och man kan öppna upp alla fönster och vädra ut hemmet utan att frysa. Har redan städat i ordning allt så jag kan jobba i lugn och ro med alla sociala medier. Igår fick jag ett roligt erbjudande om ett samarbete där jag får chans att tävla ut 50 bikinis till er följare – How awsome ? Vi får se när var och hur då jag svarade igår för att få reda på hur vi går vidare i förhandlingen kring samarbetet. Älskar samarbeten som gynnar er läsare. Men för att vara med i denna tävling måste ni följa mig på Instagram där tävlingen kommer vara aktuell. Kommer självklart berätta om den här inne för att ni som inte följer mig där ska få chans att ta del av den om ni vill. Mer om det sen.

Håller på styr om lite inne på bloggen. Igår gjorde jag om designen lite, men är osäker på om det är så jag vill ha den. Håller på med lite olika stilar och bilder för att se vilken som passar mig bäst. Saker kommer bli lite annorlunda för mig i bloggandet framöver då jag fått nya erbjudanden, men det är inget ni kommer märka av utan allt kommer flyta på som vanligt. Känns super kul att det händer en massa nya saker kring bloggen just nu jag blir fylld av så mycket motivation.

Hoppas ni får en fantastisk tisdag

8 thoughts on “Det händer massa kring bloggandet just nu

    1. TACK 😀
      Ja jag har min grupp kvar, har varit lite osäker på om jag ska ha den som en “grupp” eller influenser grupp. Testar mig fram lite och ser vart vi hamnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.