VARDAGLIGT

Roligt när folk lyckas! våga lyft varandra i denna brasch

Processed with VSCO with dog1 preset

Jag kikade igenom Isabella Löwngrips blogg idag (inte gjort det på 100 år). Och jag vet ju redan att en gammal vän till mig från Blidö tiden Dinah jobbar som hudterapeut åt Löwengrip Care & Color, men såg en bild på fina Dinah i bloggen där Isabella nämner henne som drivande i projekten och jag blir så glad att se sånt. Jag har inte kontakten med Dinah idag även om vi bytt lite små kommentarer mellan varven när jag b.la hade ett samarbete med Löwngrip.

Vi är för få personer i den här branschen som stöttar och lyfter varandra. Det är väldigt sällan jag ser drivna influensers som försöker hjälpa andra upp och lyfta kreatörer. Det gör mig lite ledsen i ögat faktiskt. Influenser världen är en självisk värld den människor tacklar sig fram utan att bry sig om vem dom trampar på. Jag skulle vilja se fler som vågar lyfta. Det enda man ser är alla dessa skvallerbloggar som namnger diverse influensers för att själva växa, men är det att peppa och pusha någon upp i karriären ? Jag tycker inte de och det är väl ingen som vill växa pga. skvaller, utan de duktiga kreatörer där ute vill ändå lyftas pga. de bra saker dom gör. En liten tanke bara

Hur som helst så tycker jag det är jättekul att det går bra för Dinah och självklart Isabella också. Hon har köpt sig ett fantastiskt hus som speglar hennes personlighet enligt mig. Så grattis tjejer till er framgång, må den alltid finnas med er.

7 thoughts on “Roligt när folk lyckas! våga lyft varandra i denna brasch

  1. Super viktigt att lyfta varandra rätt, det finns inget värre än folk som kliver på varandra för att nå sina drömmar.

    1. Ja verkligen. Jag förstår att det är kul att lyckas med det man älskar, men samtidigt tycker jag inte att man ska glömma bort alla andra i branschen. Tillsammans blir vi starkare och kan ta oss så mycket längre. Ha en fantastisk dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.