FAMILJELIVET

Alla kvinnor borde ha en man som dig

Jag kan inte beskriva i ord vilken fantastisk man det här är. Okej alla har vi våra brister och fel (ingen människa är fel fri). Men så som Samir är för mig borde alla män vara för sina kvinnor och kvinnor vara för sina män också för den delen. När jag gick ner mig i min utmattning så axlade han hela ansvaret och då menar jag hela. Han såg till att jag aldrig behövde oroa mig för nått. Han lagade mat, tog sig ann barnen, avlastade mig med allt för att jag i lugn och ro skulle kunna återhämta mig så fort som möjligt. Jag har haft min utmattning i 1 år nu. Sen november månad brakade jag under helt, klarade knappt av att ta mig upp ur sängen och inte en enda dag har han klagat på mitt tillstånd, kritiserat mig eller belastat mig med nått. Tvärtom så poängterar han hela tiden att jag ska säga till när det blir för mycket, om jag behöver tid för mig själv osv. han sätter sig själv i andra hand för att jag ska må bäst. Självklart vill jag att han alltid ska tänka på sig själv först, men det ligger helt enkelt i hans natur att ta hand om sin kvinna i första hand, så det spelar ändå ingen roll hur mycket jag tjatar på honom. Svaret jag får är: Om du är frisk och mår bra så mår jag bra.

Då jag haft enorma sömnproblem med grov ångest under nätterna så har han axlat ansvaret för dagislämningen på mornarna. Han säger till mig varje kväll när den där stressen och ångesten kryper på att jag ska ta det lugnt, inte stressa över sömnen. Kan jag inte sova så menar han att jag inte behöver ha ångest över det “för han hjälper mig med barnen”. Jag känner sån tacksamhet men samtidigt dåligt samvete att han ska behöva ta mer ansvar bara för jag är i utmattning. Men va gör man ? Självklart löser man problem på bästa sätt så att familjen ska vara så välmående som det går.

Jag vet inte hur man på ren svenska beskriver det han gör för att jag ska bli frisk igen – hjälte ? Jag är så tacksam för den fina man jag valt för mitt liv. Vi har haft våra ups and Downs som vilket par som helst. Vi bråkar, vi blir sams “precis som ett par gör”. Men jag är övertygad om att långt ifrån alla män skulle göra allt de som Samir idag gör för mig för att jag ska bli frisk och må bättre igen. Alla kvinnor borde ha en man som dig Samir som finns där dag som natt. Och då menar jag att alla män borde äga den egenskapen du har att ta hand om din partner på rätt sätt. Tack vare dig återhämtar jag mig dubbelt så snabbt än jag annars hade gjort och det finns inga ord som kan beskriva tacksamheten.

Jag älskar dig verkligen från djupet av mitt hjärta. Du har alltid stöttat mig i allt jag gör, lyssnar på mig, tar dig tiden, skämmer bort mig med både kärlek och gåvor mellan varven (de sistnämnda hade du aldrig behövt, älskar dig ändå). Du är världens bästa pappa till våra två underbara pojkar, kunde inte valt en bättre och mer hängiven pappa som bryr sig och tar mer än sitt fulla ansvar. Du är fantastisk och jag är så glad att få spendera mitt liv med både med och motgångar ihop med just dig.

Te dua 

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

10 kommentarer

 • Kim

  såg era lajvs på facebook och ni verkar vara ett underbart par. Fick mig alltid ett skratt när jag tittade på er. Så fint av honom att ställa upp på dig så mycket. Ta hand om varandra och sluta aldrig att rå om varandra <3

  • Va roligt att du tittade på oss. Kan ibland sakna att liva med honom, vi fick oss många skratt. Jag och Samir har ju vår egna grupp där vi kanske kommer gå live i framtiden gå med där RELEASED ROOM 😀 ❤ kramar

  • Du får läxa upp honom lite och sätta lite mer krav på honom.
   Be han läsa mitt inlägg hahaha ❤ lycka till med kärleken

 • Mia Hacklin

  Helt underbart att du har Samir o att han e s han e. Avundas dig, haha, men samtidigt e jag så glad för din skull finaste Angie att du hittat den rätta för dig❤❤
  Hoppas ni får en underbar påsk, har ni några planer?

  • Tack Mia, som jag skrev önskar jag alla hade någon som tog hand om dom så som Samir tar hand om mig och värnar om mitt mående. Långt ifrån alla män gör de mot sina kvinnor eller kvinnor mot sina män.

   Vi har inga direkta planer för påsken eftersom jag har så svårt för de här med högtider. Blir att mysa med familjen och hitta på nått med barnen i det fina vädret istället (passar mig perfekt). Va ska du göra?

   Kramar i massor ❤

 • Sara Jörgensen

  Va fint med en kille som ställer upp så på dig och barnen. Håll hårt i honom
  ha en fin påsk med familjen ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.