VARDAGLIGT

Fick den där “härliga” känslan i kroppen

Jag fick ett sån där härlig känsla i kroppen (har inte känt den på länge). Ni vet känslan av att livet är fantastiskt. Jag kommer säkert älta på många gånger till om alla saker jag tagit tag i för att förändra saker i mitt liv, men jag märker för varje dag som går hur enormt stor skillnad små saker gjort för mitt mående. Successivt återhämtar jag mig och välmåendet kryper tillbaka.

Nu: fixa mig för att gå ut i det fina vädret med familjen. Ta hand om dig och dina när och kära. Glöm inte att rensa ur allt i livet som suger energi istället för att ge. Det kan vara att rensa ur i vänkretsen eller stänga ner appar på telefonen för gott. Oavsett vad som tar din tid och lämnar dig tom på energi i slutet av dagen – Gör dig av med det!

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.