FAMILJELIVET

Ledri får utbrott och “frisör” Bobby fyller år, Grattis

Bild: Bobby och vår son Ledri på dbrand X Friends samt ett annat event . Bobby fyller år idag så tyckte det var passande att kasta in ett GRATTIS till en fantastisk vän här i bloggen. Hoppas din dag blir magisk med massa fina presenter och uppvaktning.

Vilken mardrömsnatt igen, vaknade 03.15 inatt av mardrömmar som jag gjort senaste dagarna. Fick kliva upp ur sängen och sätta mig ute i köket en stund och lugna ner, ta en alvedon mot huvudvärken innan jag kunde gå och lägga mig igen. Somnade inte direkt, utan låg och små lyssnade på en dokumentär som jag somnade till. Nu är det i alla fall morgon och båda barnen är på dagis, hör Ledri hela vägen upp hit när han krigar på dagisgården för att få ha sina leksaker ifred. Han blir så arg när någon tar nått ifrån honom, han gråter hysteriskt haha. Sådär gör han här hemma också, han kan inte ta ett nej, han blir skogstokig. Jag kan inte göra annat än att skratta och pussar ihjäl honom när han blir sådär sur, han har verkligen ärvt min beslutsamhet att vilja ha saker på sitt sätt.

Samir ska snart iväg och klippa sig och jag hade tänkt ta en dusch och fixa mig lite för att ta mig ut i det fina vädret. Behöver gå och titta på nya vårjackor till barnen, handla hem lite mat och små strosa runt i det fina vädret (varmt ute idag). Vårkläder till barnen är såklart prio nummer ett. I morgon är det ledigt från dagis ända fram till tisdag. Jag har ingen aning vad vi ska göra dom här 4 långa dagarna, nått måste vi försöka hitta på för att stimulera grabbarna.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.