FAMILJELIVET

När livet är som bäst med familjen

Jag känner mig så lyckligt lottad som har min familj. Ikväll när jag satte mig här i sängen efter att barnen somnat och la in bilder från mobilen till datorn så satt jag och tänkte på vilken gåva jag fått i livet. Två underbara pojkar och en man jag älskar över allt på denna jord. Ibland är det så svårt att förstå att jag burit dom här änglarna i min mage 9 månader var. Det var den bästa tiden i mitt liv när jag var gravid med dom (och självklart resten av tiden sedan dess). Men att bära sitt barn, känna varje rörelse, varje spark och skapa det där bandet som sker redan i magen. Jag önskar jag kunde dela den känslan med Samir, att han kunde fått uppleva det jag som kvinna fick uppleva. Att vara gravid var det bästa, jag älskade det verkligen. Jag skulle kunna skaffa 10 barn till bara för att få vara gravid haha. Nä men jag var inte alls den kvinnan som klagade över min kropp, tvärtom har jag aldrig känt mig så vacker som under graviditeterna.

Förr kände jag att det var lyx att inte ha barn, att kunna göra vad man vill, sova när man vill och bara känna sig fri. Som förälder idag förstår jag verkligen inte hur jag kunde tänka så. Det finns inget som varit lika viktigt som Luan och Ledri. Att vakna upp varje dag och veta om att man har något så värdefullt att leva för är en känsla som överträffar allt. Jag offrar mer än gärna allt bara jag får ha mina barn. Jag tittar runtom på människor som lägger sin tid på onödiga saker, personer som kastar bort sin tid på saker som aldrig kommer göra dom lyckliga. När jag ser alla dessa människor tackar jag gud att jag fick denna gåva som väckt mig till liv och fått mig att vilja se livet ur en annan synvinkel, att vara den bästa jag kan vara för dom.

Dagen som varit: Vi har varit ute nästan hela dagen med barnen och bara njutit av det fina vädret. Underbart att sommaren är på väg, allt känns så mycket lättare med värmen. Barnen har varit 100% nöja från morgon till kväll. Det känns som dom precis som jag älskar livet som de är just nu och det är en känsla som känns underbart. Jag tror jag pratar för Samir också när jag säger att dom här dagarna med våra prinsar varit bland dom bästa.

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.