VARDAGLIGT

Shopping & middag med familjen

Godmorgon vaknade för en stund sen av att båda barnen och Samir var vakna. Ska snart kliva upp och joina resten av familjen, men först tänkte jag vakna till liv och vänta på att huvudvärkstabletten ska börja verka. Den här natten var inte bättre än någon tidigare, vaknade precis som alla andra nätter. Jag börjar bli så trött på det här nu. Problemet är att jag aldrig får komma in i djupsömn vilket gör att man är konstant trött istället.

Igår var vi ute och handlade massor med barnen. Nya vårskor till pojkarna, Ledri fick en snygg vårjacka, t-shirts, tröjor, byxor och självklart leksaker som lovat. Dom är så nöjda med sina saker. Vi åt ute på restaurang när vi ändå var igår och det var uppskattat. Luan har kommit in i någon period där han bara trycker i sig pommes. Spelar ingen roll vad man köper för gott, han lägger allt åt sidan för att sitta och doppa pommes i ketchup. Han får äta vad han vill bara han är nöjd “vilket han var”.  Sen gick vi vidare till Willys och handlade hem massa mat, nu är kylarna fyllda. Det som jag behöver köpa idag är: tvättmedel, sköljmedel och rengörings saker. Barnen har påsklov nu vilket betyder 4 hela dagar hemma. Min uppdatering kanske “suger” eftersom det är svårt att sätta sig ner och tänka klart när det röjs runtom. Jag ska göra mitt bästa.

Ta hand om er och ha en fantastisk fredag

Angelica Tärnsby / Jellicas.se toppbloggare & lifestyle influencer från Sverige. Hej och välkomna till mitt krypin där jag får utlopp för min kreativitet. Mitt namn är Angelica Tärnsby och är idag 33 årig kvinna född och uppvuxen i vår vackra storstad Stockholm. Jag började blogga år 2005 och har sedan dess utvecklats enormt. Jag har gått från bångstyrig ungdom till en mogen influencer med många fina och framgångsrika samarbeten bakom mig. Jag har fått chansen att lära känna dom bästa inom branschen och skapa goda relationer till en rad företag (stora som små).

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.