Vardagligt

Måndags feeling

Godmorgon vänner hur är det med er ? Har inte varit så aktiv med bloggen senaste tiden av den simpla anledningen att jobbet med magasinet tar upp så otroligt mycket tid. Men det känns bara bra att ha skapat ett hållbart koncept som kommer generera i något vettigt för framtiden. Bloggen blir också mycket roligare att uppdatera när jag inte har samma pressad känsla. Idag har jag en hel del att göra – Fota ett annons arbete för tidningen samt skriva två förtidsinställa inlägg till bloggen som även de är i samarbete med ett företag. 

Sjukt skönt att det är måndag igen, bästa dagen på veckan. Har alltid en skön känsla när jag vaknar upp på måndagarna och vet att allt rullar på precis som de ska i några dagar framöver. I helgen är magasinet inbjuden till Silja Tallinks 30 års jubileum, så i veckan ska jag även leta efter någon outfit som är anpassad för festligheterna “white party”. Jag brukar aldrig ha vita kläder på mig, så det blir en utmaning att hitta något som jag kommer trivas i att ha på mig. // puss och kram

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

6 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *