Tankar / Känslor,  Vardagligt

Fäll ner pungen och landa på jorden

Godmorgon, här har det varit full rulle sedan 06.30 i morse. Ledri vaknade tidigare än han brukar och kunde inte somna om. Sedan klev Luan upp och ville starta dagen med att köra sin nya eldrivna motorcykel. Han är så lycklig över sin födelsedags present, han ville knapp släppa den och gå till dagis, som han normalt sett alltid skyndar till. Kul när man prickar så rätt. Snar fyller Ledri år också “5 september” och frågan är vad han kan tänkas önska sig. Han har en förkärlek för traktorer, så kanske en uppsättning av massa såna, vi får se. 

Läste ni artikeln i morse om Bianca Ingrosso som hotar avskeda sin assistent om hon skulle få för sig att starta en egen podd? Den nyheten kickade verkligen igång mina tankar om hybris. Jag kan inte uttala mig om Bianca personligen då jag aldrig träffat henne, men enligt “privata källor” ska hon inte vara den roligaste att ha med å göra. Och att hota sin assisten att ge henne sparken om hon skulle vilja satsa på en egen podd känns bara för mycket. Enligt Bianca själv så ska hennes assistent Lovisa inte ha tagit illa vid, men jag tror inte någon hade uppskattat att ens chef öppet på sociala medier sitter och säger – Går du din egna väg så får du sparken, så att hela Svenska folket kan ta del av det hotet. Hade en chef sagt det till mig hade jag lagt brickan på bordet och sagt – fäll ner pungen och landa på jorden, du är inte bättre och mer viktig än någon annan. 

Vad tycker ni ?

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

3 kommentarer

  • Anonym

    Jag håller med dig, jag gillar inte alls Bianca Ingrosso, hon är så högfärdig och suktar efter nya rubriker varje dag. Pinsam är vad hon är.

    • Ja asså jag känner henne inte personligen, men nära bekanta känner henne eller har jobbat med henne på ett eller annat sätt och dom har inte mycket positivt att säga om henne TYVÄRR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *