Tankar / Känslor,  Vardagligt

Det är massor med magasinet och ingen är gladare än vi

Vilken mysig kväll, känner mig så tillfreds idag. Som jag skrev tidigare är det många saker som jag börjat få rätsida på vilket känns befriande. Barnen somnade för ett tag sedan och jag har suttit i lugn och ro och svaret på lite mail. Fler inbjudningar för magasinet har dundrat in vilket känns enormt kul. Vi har rätt mycket framför oss nu jag och min man, ska försöka hinna med att gästa allt. Nu på torsdag är det premiär för filmen DET2, på plats kommer Stellan Skarsgård att vara ihop med sin son. Ser fram mot att se filmen, om det inte blir Samir som åker iväg, beror helt på om vi får barnvakt den dagen eller inte. Jag har inget emot att stanna hemma med barnen om han vill åka iväg och mingla lite. Det skulle tydligen vara efterfest också. Sen har vi den 8.e, då ska jag gästa VMB influenser awards, sen den 14-15 Fashion show gala och fest, den 19 en hälso gala nere i Malmö som jag skickar mina event ansvariga i Malmö på, sen 22 3 års jubileum för en indisk restaurang. Jag har några till saker som jag måste dubbel kolla att ifall jag kan gå eller om det får bli någon annan från tidningen. 

Jag har varit lite långsammare den här veckan, eftersom jag är ensam med att skriva artiklar och sköta om själva tidningen i dagens läge så kan jag inte pusha mig själv över mina gränser, jag måste se till att inte ta ut mig helt. Jag hoppas att Flash magazine inom kort har det perfekta teamet som jobbar upp tidningen ordentligt och att jag kan ha bra personer som kan skriva artiklar och även är duktiga på webbdesign och kan ta sig ann alla uppdateringar på sidan. Som jag alltid säger – Skam den som ger sig. 

Bloggen blir en aning lidandes, uppdaterar inte lika ofta och flitigt, men det känns ändå bra att inte ha 1000 bollar i luften samtidigt. Dom gångerna jag sätter mig här och skriver känns det istället befriande och inte påtvingat. // Ha en fortsatt underbar kväll

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

  • Anne-Christine

    Jättekul att det går så bra det förtjänar ni du och din man. Har följt er ett tag men kommenterar sällan. Jag tycker ni är starka som står på benen och alltid tar er igenom stormar.

    Styrke kramar Anne-Christine ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *