Tankar / Känslor

Ni har haft fel hela tiden

Godmorgon, har varit igång ett tag och jobbat. Idag är en sån där skön arbetsdag i magasinet. Min fantastiska vän Josefine Boysen som driver gruppen girlsquad blev inatt den tredje största tjejgruppen på Facebook och det stöttar vi såklart med en artikel. Josefine är även event manager i magasinet för Malmö stad – En självklarhet att ha med henne då vi inte bara är riktigt goda vänner, utan vi är också lika driva när det kommer till sociala medier. Vi tänker lika, har samma typ av hunger. Slå ihop den hungern och den bli ostoppbar. Många har haft invändningar mot att vi drivit på ihop – Varför undrar jag, har det med svartsjuka att göra? Dom här kommentarerna gjorde att jag backade från exempelvis GS “Girlsquad” i våras när jag var moderator hos Josefine. En super ära att få förtroendet, men även kunna stötta min vän i hennes koncept. Men jag var rädd att förlora hennes vänskap efter en massa “snack”, så jag backade ur och tänkte att min vänskap är viktigare än något annat. Såhär i efterhand förstår jag att folk bara ville sära på oss. Varför skulle vi ryka ihop bara för vi stöttar varandra och jobbar som ett team ihop? Alla onödiga kommentarer har ju bara visat sig vara felaktiga, då vi än idag har kul ihop när vi slår oss samman på ett eller annat sätt. Jag är dessvärre inte moderator i gruppen längre, men är aktiv och cirkulerar som en gubbe i lådan där inne med teamet ändå – Man kan säga som så att mig blir dom inte av med så lätt – Kärlek under hot kallas de haha.

Kan man sära på vänskap och business så är det fantastiskt. Många i den här branschen är för egoistiska och vågar inte involvera någon i sina koncept. Kanske är dom rädda att hamna i skuggan av den andra personen, att helt plötsligt inte sitta stadigt på sin piedestal? Jag funkar inte så, jag tycker man ska involvera människor, våga dela med sig, slå ihop med lika sinnade för att nå ännu bättre resultat. Förr eller senare märker man ändå om det skiter sig eller inte. Alla har hela tiden kommenterat när jag och Josefine gjort saker ihop. Ibland har jag låtit mig påverkas, fått kalla fötter och trott på att det ska “slå gnistor” mellan oss. Förutom vårat första drama vi hamnade i, så har det aldrig slagit några gnistor. Varje gång vi gått ihop så har jag alltid haft väldigt kul, blivit inspirerad och fått en liten push i baken. Det är roligt att göra saker ihop med andra “även om det handlar om sociala medier”. Och med handen på mitt hjärta har jag alltid tyckt att det varit “roligast” att göra det ihop med henne. Skulle faktiskt vilja kasta in Jessie i den här diskussionen också, känns som det varit en skön trio när vi legat vaken om nätterna och roddat i saker och ting för att bli bäst på det vi gör. 

Vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, antar att jag bara ville få sagt att många av er haft fel hela tiden – Lika barn leka bäst brukar de heta. Jag är i alla sjukt stolt över min vän som kammade hem ett av sina mål igår – hela 80.000 medlemmar i gruppen, vilket gör hennes grupp till den 3.e största i Sverige. Helt klart värt att nämna om och om igen. 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

2 kommentarer

  • MIA

    har alltid tyckt det varit intressant och kul att följa er vänskap på nätet.
    Jag tror som du säger att man kan göra storslagna saker tillsammans. Egotänk har aldrig varit riktigt min grej.

    Kram och lycka till båda två ??

  • Mia Hacklin

    Ni kommer ännu att göra nåt stort tillsammans e jag säker på, 2 så drivna som ni e. Skall bli så kul att se vad ni kommer att hitta på❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *