Uncategorized,  Vardagligt

Tillbaka i Girlsquad igen – Hallelujah

Hej har inte kikat in här på sjukt länge, anledningen är att jag tagit det super lugnt och bara njutit av min egna tid. Samir åkte i fredags iväg med sin bror och barnen har varit hos farmor och farfar under helgen. Jag har alltså haft helt fritt här hemma. Jag kan säga att detta verkligen behövdes, skulle kunna ha det såhär några månader till haha.

Nä men jag har under helgen klivit in som moderator i Girlsquad igen samt som administratör för gruppen Crimesquad. Jag älskar ju verkligen allt som har med crime att göra. Jag är en sån där störd själ som somnar till mordfalls dokumentärer, lyssnar på dom i bakgrunden medan jag bloggar, lagar mat, städar – typ 24/7. Så att va administratör i den gruppen känns som klappat och klart. Självklart är det Josefine Boysen i vanlig ordning som dragit in mig i sina koncept, men den här gången är jag där för att stanna. För några månader sedan klev jag av alla grupper och gick ur girlsquad av diverse anledningar. Men nu känns allt rätt och teamet som Josie satt ihop känner 100% verkligen. Tjejerna är helt fantastiska och alla våra olikheter går så sjukt bra ihop. Tidigare var det grupperingar och sånt gillar jag inte, tycker man ska vara sammansvetsade om man ska göra saker ihop.

Så nu vet ni vart ni hittar mig framöver på FB – Girlsquad / Crimesquad 

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

En kommentar

  • Mia Hacklin

    Så kul att du e mod på GS igen, ska bli sååå kul att se mer av dig på fb igen, fast jag själv har tagit ganska mycket avstånd från Fb, mår bättre så. Hoppas på att se nån live av dig nångång, har saknat dom💗💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *