Vi lever för att lära


Hur ser du på dina misslyckanden i livet?

Personligen ser jag dom som en lärdom för framtiden. Vi lever för att lära och om misstag inte var en del av lärdom så hade livet inte haft något att lära oss.

Vissa av oss är utvalda för att gå på krångligare vägar, medan andras vägar är rakare. Min väg har varit som en stor loop kantad av så mycket fall. Jag vet inte hur många dagar och nätter jag svurit mig blodig på livet, men ju äldre jag blir lär jag mig att hantera problem på ett mer vuxet sätt. Jag har lärt mig att uppskatta mina motgångar och se dom som en lärdom istället för att klanka ner på allt som inte gått min väg. Jag är långt ifrån perfekt, jag kommer kliva i bajs många gånger till genom livet, men åtminstone är jag stolt över att vara mer klarsynt och förstå hur jag ska hantera vissa situationer. Så stort tack till livets alla motgångar som lärt mig många läxor.

Gillar

Kommentarer

Små söta fotsteg


Godmorgon världen, idag är jag först upp på mina fötter *som vanligt*. Ligger och väntar på att höra de där små söta fotstegen som kommer trippandes till följd av ett litet rop: mamma!

07.54 nu är småfolket på benen och jag har landat i köket med en kopp kaffe medan Ledri tittar på Nicke nyfiken och äter frukost. Jag är 100% planlös idag. Det var jag igår också iof, och ändå gjorde jag massor med dagen. Men idag ska jag faktiskt försöka trappa ner på mitt tempo lite. Sitta och fortsätta designa lite i magasinet medan barnen är på dagis och spara på energin tills dom kommer hem så vi kan göra något skoj ihop.

På lördag om ett par dagar fyller Ledri 3 år. Kan inte fatta att båda pojkarna blivit så stora som dom är. Luan fyllde år för ett par dagar sedan och nu är lillen på tur. Vart tog baby perioden vägen, den har verkligen susat förbi.

Nu: dricka mer kaffe och sätta på oss kläder.

Gillar

Kommentarer

En riktigt soft söndag


Gokväll, idag har det varit en riktigt soft söndag. Jag och min man var ute en stund på eftermiddagen. Gick förbi Intersport och Lager 157 där jag fyndade lite saker. Visar upp plaggen på min Instagram Storie för er som vill se. Nu har klockan hunnit bli 18.06 och jag sitter i soffan med min yngsta son och bara chillar medan pappa "min man" står i köket och lagar mat. Sonen har fastnat på Youtube vid mobilen och jag passar på att uppdatera här inne "även om jag inte har något speciellt att skriva om". Hade tänkt fota när vi var ute idag, men jag var så himla seg. Har haft lite yrsel känslor i huvudet sen igår kväll. Kan tänka mig att vi flängt runt så mycket senaste tiden att kroppen säger åt mig att ta det lite lugnt. Så istället för att fota så åkte vi hem så jag kunde lägga mig på sängen och bara softa.

Hoppas er söndag varit mysig

Gillar

Kommentarer