Gå loss med penseln ?


Godmorgon, har precis varit och lämnat barn på dagis och har nu kokat mig en ny kopp kaffe. sitter här och funderar på vad jag kan göra med dagen. Är sugen på att vara kreativ, så funderar på att unna mig en burk med färg och gå loss på något här hemma. Älskar att måla och göra om möbler, så tillfredställande. Jag har problem med ett rum här hemma och det är vardagsrummet. Jag målade om det förra året, men färgen är inte alls vad jag vill ha och det är så svårmöblerat där inne. Men att köpa nya möbler dit in är ett senare projekt, nu är jag mer sugen på att gå loss med en pensel färg.

Fortfarande rätt o-motiverad på sociala medier, men jag försöker pusha mig själv att smyga in här och uppdatera lite. Mina dagar just nu går lite i limbo. Svårt att vara inspirerande och kreativ här inne när hjärnan är någon helt annanstans. Jag har så mycket andra saker som kräver mitt fokus än ytligheten här inne. Det kommer en dag när jag kommer in i vardagen igen, men just nu är det lite svårt att fokusera på allt de här. Jag hoppas ni har förståelse.

Ha en fin onsdag

Gillar

Kommentarer

o-motiverad


Godmorgon livet, har inte uppdaterat något sedan helgen. Anledningen är att min motivation inte är hundra just nu + att jag hamnat i min "rensnings-bubbla". Jag har lagt flera dagar på att bara höst rensa hemmet. Är ni likadana som älskar att ha två stora rensningar om året - Vår och höst? Jag älskar verkligen känslan när man organiserat om i alla hyllor och skåp #tillfredställandedeluxe

Jag vet inte riktigt vad jag ska uppdatera er om här inne, just nu går mitt liv lite på tomgång. Gör inte så mycket förutom vara med barnen och rodda i praktiska saker i vardagen. Som ni vet är jag en rätt introvert person, vilket betyder att man blir utmattad och trött av för mycket sociala sammanhang. Dom senaste veckorna har jag varit illa tvungen att ha kontakt med människor varje dag, något som tröttar ut mig enormt mycket. Jag tror min o-motivation till bloggare osv. har med det att göra. Hjärnan är trött och kommer inte riktigt igång som den brukar. Jag hoppas det ger sig snart.

Hoppas ni får en fin höstdag

Gillar

Kommentarer

Hickap sminkborstar


Ännu en natt med lite sömn, hade svårt att komma till ro och somna när jag väl la mig. Men vad gör det om hundra år? Hade storrensning här hemma igår och bland alla saker hittade jag tonvis med gamla pressutskick, b.la dom här sminkborstarna från Hickap som jag inte använt än. Ska testa dom under dagen tänkte jag.


Om Hickap sminkborstar

Hickap erbjuder veganska sminkborstar och cruelty free smink, framtaget av en av Sveriges största Youtubers, Wilma Holmqvist. Wilma kände att hon saknade bra och prisvärda sminkborstar på marknaden. Med hjälp av att engagera sina följare i processen, allt från produkt till förpackning. Har Hickap resulterat i en uppsättning veganska borstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår, som samtidigt är prisvärda. Helt enkelt ett måste i din makeup samling.


Ska fortsätta rensningen under dagen och se vad för intressanta produkter jag hittar. Under gårdagen hann jag med att organisera upp en hel garderob med bara massa utskick. Vet inte vad jag ska göra med allt, kanske ha en give Away på min Instagram, Skulle ni tycka det var kul?

Gillar

Kommentarer