Behöver inte jäkta, livet ÄR tid

Min livsresa, Vardagligt


Godmorgon, klev upp 08.00 efter bara 4 timmars sömn typ. Vet inte varför jag inte klarar av att sova ut när jag ändå får. Barnen är iväg under helgen med sin pappas familj och jag har egentid. Jag tänker alltid att jag ska sova ut ordentligt, men det blir aldrig så. Jag vaknar på automatik samma tider som när jag har barnen. Problemet är att jag somnar senare eftersom jag "kan" ligga vaken och titta på någon film osv. som jag inte kan när jag har barnen, då måste jag dyka ner i sängen i tid för att orka med morgondagen. Aja nog om sömn...

Söndag idag, har redan skrivit ett alla hjärtans dag inlägg som inte är så gulligt som man kanske förväntar sig idag. Pratade precis med min bästa vän om de här med alla hjärtans dag och vi har samma tankar om den här dagen. Idag tänkte jag försöka göra något produktivt. Jag vill så gärna vara kreativ här hemma, men problemet är att jag gjort allt och har verkligen ingenting att göra mer haha i-landsproblem. Gud vad jag längtar efter dagen när jag kan fixa barnens rum som är det sista nu. Får se om jag får chansen att göra det nu under våren *hoppas*.

Uppdatering om mitt mående: jag mår bra! Jag har haft många ögon-öppnare den här veckan som varit. Har börjat göra kopplingar till mitt dåliga mående jag dragits med länge. Jag har i och för sig gjort kopplingar under en lång tid, men det som förvånar mig är hur MYCKET saker som faktiskt påverkat mig, jag blir mer klarsynt för varje dag som går. Det största problemet i allt är att jag inte satt ner foten från början och sagt NEJ! Jag tror att det är min sida som alltid vill ligga alla människor jag älskar till lags som är det stora problemet. Jag har liksom låtit mig svepas med i massa olika situationer som kanske inte alltid varit rätt för mig, men jag har i mitt "till lags" trott att jag varit snäll. Men idag förstår jag att jag bara varit så dum gentemot mig själv. Med den ögon-öppnaren går jag vidare i livet och ska försöka forma det så som jag vill. Givetvis kommer de ta lång tid. Man reparerar inte saker som varit nere på botten i flera år. Jag får nog räkna med att vägen till de liv jag vill leva kommer ta lika lång tid, men livet är inget annat än tid så jag behöver inte jäkta.

Nu: en kopp kaffe till


Gillar

Kommentarer