Ett nytt kapitel i livetEtt nytt kapitel i livet. Här sitter jag efter 2 års lång paus från bloggandet med mina nya blogg. Jag har inväntat rätt tillfälle att starta upp min blogg och ge mig själv en nystart. Jag har längtat otroligt mycket efter att sätta mig ner vid datorn med en kopp kaffe och skriva av mig.

Mycket har hänt sedan jag raderade 15 års bloggande. Jag har gått och blivit en ensamstående tvåbarnsmamma till mina pojkar. Det är en lång historia med svek, ilska och ett hav av tårar, men jag har all tid i världen att ventilera av mig om mina tankar och känslor. Allt jag kan säga är att jag gav 11 långa år av mitt liv för att sedan bli behandlad som att jag inte betytt någonting i slutändan. Jag piskade länge mig själv och la så otroligt mycket skuld på mig själv. Jag har varit en sjukt grym tjej med så mycket tålamod och kärlek till den grad att jag tappade mig själv på vägen. Men jag är inte tjejen som lägger mig ner som en förlorare, jag har alltid använt mina motgångar och växt mig stark ur dom "även om jag inte förtjänat dom".

Så med det sagt så öppnar jag äntligen upp bloggen igen och det känns härligt. Nu behöver jag inte tänka på vad jag delar med mig av här inne längre utan jag skriver för min egna skull. Det är ju den Angelica som läsarna alltid uppskattade och gillade att integrera med "hon som delade med sig och satte ord på allt". Jag har aldrig varit en person som drar mig undan och ruvar på känslor / tankar i tysthet. Jag har alltid trott starkt på att tala ärligt och öppet om livet. Det finns alltid någon som känner igen sig i båda med och motgångarna man beskriver, och kan jag hjälpa en person genom mina erfarenheter så är det så värt.

Hur som helst... Im back

Gillar

Kommentarer