Hickap sminkborstar


Ännu en natt med lite sömn, hade svårt att komma till ro och somna när jag väl la mig. Men vad gör det om hundra år? Hade storrensning här hemma igår och bland alla saker hittade jag tonvis med gamla pressutskick, b.la dom här sminkborstarna från Hickap som jag inte använt än. Ska testa dom under dagen tänkte jag.


Om Hickap sminkborstar

Hickap erbjuder veganska sminkborstar och cruelty free smink, framtaget av en av Sveriges största Youtubers, Wilma Holmqvist. Wilma kände att hon saknade bra och prisvärda sminkborstar på marknaden. Med hjälp av att engagera sina följare i processen, allt från produkt till förpackning. Har Hickap resulterat i en uppsättning veganska borstar med högkvalitativt syntetiskt borsthår, som samtidigt är prisvärda. Helt enkelt ett måste i din makeup samling.


Ska fortsätta rensningen under dagen och se vad för intressanta produkter jag hittar. Under gårdagen hann jag med att organisera upp en hel garderob med bara massa utskick. Vet inte vad jag ska göra med allt, kanske ha en give Away på min Instagram, Skulle ni tycka det var kul?

Gillar

Kommentarer

Miahacklin
Miahacklin,

Va kul att du ändå orkar städa trots ditt mående. En give away skulle va jätte kul. Hoppas att du får en mysig söndag, i morgon e det måndag, din favoritdag💜

nouw.com/miahacklin
IP: 82.99.3.229