Hooked for life


Godmorgon, den här natten har varit såååå krånglig. min yngsta son har envisats med att vakna ca 5 gånger, vilket gör att man inte fått någon djup sömn. Just nu känner jag mig pigg och redo för att möta dagen, men tröttheten kommer säkert ikapp senare. Sånt är livet med barn.

Från det ena till det andra, jag nämnde för några dagar sedan om Skin Citys hudvård som jag just nu håller på att testa inför en recension i mitt magasin. Nu har jag använt alla produkter morgon och kväll i ca 1 vecka och jag måste bara höja en av dom till skyarna - denna face wash ! Jag älskar den. När jag använder denna ihop med deras toner så känns huden sjukligt ren. Jag är hooked for life.

Jag verkligen älskar hudvård, tusen gånger mer än jag älskar smink. Jag har hellre en återfuktad och välmående hud än att dölja huden under massa lager smink - Är ni likadana ?

Nu: mer kaffe och jobb i magasinet

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Tråkigt med en sån dålig sömn, hoppas du klarar igenom dagen. Angående hudvård håller jag med. Bättre att satsa på en finare hud 9ch ha naturlig sminkning🙂❤

nouw.com/sarahlinnsliv
IP: 82.99.3.229