Hudvårdsrutin är den bästa basen inför en makeup


Hur många av er satsar helhjärtat på en bra hudvårds-rutin ? Många är säkert redan medvetna, men det tåls att nämna om och om igen - Hudvårds-rutinen är det viktigaste steget och basen för att sedan lägga en makeup. Utan en bra hudvårds-rutin är det lätt att sminket inte håller som det ska, lägger sig i de fina linjerna, torkar ut och ser inte naturligt ut tyvärr. Man avgör själv vad man tycker är viktigt att införskaffa till sin rutin morgon och kväll, men personligen satsar jag alltid på HELA KITTET.

Återfuktande dag och nattkrämer, serum, ansiktsoljor, primer oljor, cleansers, toners, skrubb, återfuktande masker, ögonkrämer osv. listan kan göras lång.

Jag är en tjej som ogillar tonvis med smink i ansiktet. Förr i tiden brukade jag sminka mig rätt tungt, men på senare år har jag lärt mig att uppskatta så naturligt utseende som möjligt. Men för att vilja gå osminkad så vill jag såklart att min hud ska se välmående och frisk ut. Därför lägger jag mest pengar och tackar hellre ja till Samarbeten som riktat in sig på hudvård.

Just nu har mitt lifestyle magasin ett fint samarbete med Skin City och deras produkter. Under en tid nu ska jag testa på deras egna hudvårdsmärke som är godkänt och framtaget av riktiga hudterapeuter. Läs nedan:

SKINCITY skincare är professionell hudvård utvecklad och formulerad av våra mest erfarna hudterapeuter tillsammans med Sveriges bästa hudvårdskemister. Alla produkter är tillverkade i Sverige av välrenommerade producenter med lång erfarenhet av produktion av ledande hudvårdsprodukter. Varje produkt är framtagen med ett tydligt syfte och med främsta fokus på resultat, men även för att bevara och bygga upp den viktiga hudbarriären för en långsiktigt hälsosam hud.

Jag har bara hunnit testa produkterna 3 gånger, så kan inte säga så mycket än. För er som inte visste så tar det mellan 30-90 dagars kontinuerligt användande innan man på riktigt kan se resultatet av sin hudvårds-rutin. Så jag ska ge produkterna en tids testande innan jag vågar säga för mycket. Men mitt första intryck är positivt. Dom känns skonsamma på huden och har känts återfuktande hela dagen. En produkt jag är väldigt nyfiken och förundrad över är deras Serum stick. Den liknar en deodorant vilket känns väldigt nytänkande. Den är lätt att applicera och återfuktar som den lovar.


För er som är nyfikna på Skin Citys hudvård kan kika in här.

Gillar

Kommentarer

SassaV
SassaV,

Superfint och intressant inlägg!!😍

nouw.com/sassav
karolinehannas
karolinehannas,

Håller så med! Dock är jag så dåligt på hudvård men försöker att bli bättre!

nouw.com/karolinehannas
IP: 82.99.3.229