Inrutad i mina rutiner + lashlift

Vardagligt


Godmorgon, klockan är 07.22 och jag vaknade för någon halvtimme sen. Jag är barnledig och man kan ju önska att man fick lite sovmorgon när man får chansen. Men jag är så inrutad i mina rutiner att jag vaknar på automatik. Men va gör det ? Jag älskar mornar det är min favorit tid under dagen. Hjärnan är utvilad och man har bäst energi för att göra saker. Alla skulle nog inte hålla med utan ligger hellre och sover vid den här tiden. För mig är bra rutiner A&O för mitt mående. Jag har märkt sån stor skillnad när jag sover i tid på kvällen och vaknar tidigt och startar mina dagar.

Igår spenderade jag stor del av dagen med min fantastiska vän i telefon. Älskar att prata om allt möjligt med henne. Sedan under kvällen kom min mans syster och min mans kusins tjej över hit. Min mans syster är diplomerad inom lashlift, så för första gången testade jag på att göra lashlift samt färgade ögonfransar och ögonbryn. Super fint resultat verkligen. Jag kan förstå att man betalar för en sådan behandling så man slipper att lägga mascara när man sminkar sig. Personligen använder jag sällan mascara och skulle nog inte gå iväg till en skönhetsklinik för att göra lashlift, men att bli bortskämd och agera testperson var en upplevelse jag är tacksam över.

Idag ska jag ta en lugn söndag utan att vara social. Ska ligga raklång på sängen och titta på massa dokumentärer och bara tillåta mig själv att koppla av.


Gillar

Kommentarer