Jellicas på Stockholm Beauty Week

Jag gästade för 2 dagar sedan den 13 maj Stockholm Beauty week på vackra Musikaliska i Stockholm.

Stämningen var på topp när dörrarna till årets Stockholm Beauty Weekslog upp portarna för allmänheten. Jellicas.sevar på plats för att mingla, inspireras och knyta nya kontakter med drivna entreprenörer.

Under dagen kunde vi möta stora namn på marknaden som

Rapunzel of Sweden:Rapunzel of Sweden är en av nordens ledande löshårsleverantörer. Sedan starten 2007 har de förverkligat drömmen om ett långt, fylligt äkta löshår till hundratusentals kunder världen över.

Midnattsol Sweden:MIDNATTSOL erbjuder produkter inom skönhet & hälsa. Produkterna bygger på extrakt från bär som har vuxit under midnattssolens magiska ljus.

Det extraordinära ljuset berikar bären naturligt på näringsämnen viktiga för god hälsa och en frisk och vacker hud. Vi tycker att de storslagna, vackra och underbart rena landskapen i norra Sverige är naturen i sin allra bästa form.

F.Ä.R.G: The FÄRG Way handlar om att vara stolt över sig själv, stå stark och våga revoltera mot alla skruvade skönhetsideal. I vår kommunikation visar vi modeller såsom de faktiskt ser ut.

Äkthet är skönhet. För FÄRG handlar smink inte om att dölja ett utseende utan om möjligheten att boosta en look, skapa spännande förändring och att vara kreativ.

Dr Grandel:risbelönta Dr Grandel finns idag hos utvalda butiker och salonger. Dr Grandel lanseras på bredare front i Sverige på Stockholm Beauty Week. Prova populära aktiva ampuller och den nya Timeless serien med hög grad av retinol.

Wibo Makeup:Wibo Makeup är ett make- och nagelmärke som funnits i snart trettio år och som nyligen kommit in på den svenska marknaden. Wibo är vegansk make up med många spännande effekter och är mycket prisvärt.

Esse: Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsmärke som lyckats lägga till levande probiotika (goda bakterier) i hudvårdsprodukter. Detta skapar kort- och långsiktiga resultat som aldrig tidigare har kunnat uppnås.

Anastasia Bevery Hills:Anastasia Beverly Hills är många make up artisters favorit och är världsledande på bryn. Länge var de absolut störst på instagram och de ligger i frontlinjen för nya make up trender så som contouring och glow.

Stockholm Beauty Week fortsätter idag 14-15

Köp biljett här

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229