Kreativ vinter

  Vaknade upp denna morgon med ett fantastiskt humör. Barnen är lämnade på dagis och jag har satt mig ner vid köksbordet, kokat en kaffe, tänt ljus i vanlig ordning och laddar energi för dagen.

  Igår tog jag mig en promenad i det vackra vintervädret. Jag gick ner mot sjön för att plocka vass som jag kan dekorera hemmet med. Det blev super snyggt när jag klippte till vassen och satte ner dom i en hög vas. Kan ta bild på det senare, men först ska jag plocka fram färgburken och måla vasen i en mattare svart så den passar in i vardagsrummet där den står på nya hyllan jag köpte förra veckan.

  Jag har börjat lägga massa energi på att göra om här hemma senaste tiden. Har rensat bort allt gammalt skit som för mig påverkat mig negativt. Jag ville ha in mer naturnära färger i hemmet vilket jag lyckats bra med. Sista projektet är barnens sovrum. Ska införskaffa en våningssäng, nya byråer, gardiner och tv-bänk. Men det blir längre fram i vår. Än så länge sover pojkarna med mig i stora sängen, så det är inte bråttom med deras rum.

  Och så kan vi tala om elefanten i rummet när vi ändå är igång. JA jag tog tillbaka min blogg efter att ha raderat den. Mitt mål har aldrig varit att sluta blogga, utan att komma i rätt sinnesstämning och blogga på ett nytt sätt som inte är förknippat med all gammal skit. Jag velade så mycket med bloggandet och det ända rätta var att radera allt och fundera över hur jag vill framstå på nätet. Jag vill bara va mig själv!


  Gillar

  Kommentarer