Kvinnokroppen är ett konstverk


Godmorgon gänget! Igår var vi ute jag och min man och fotade massor. B.la så fotade vi resten av alla saker i samarbetet med Karoszka och sedan passade vi på att ta lite andra bilder också. Den här sommaren har min man verkligen utvecklats massor i bild. Blir helt förälskad i många bilder när jag lekt klart med dom. Exempelvis den här bilden. Visst den är "lite" utmanande men jag ser inte på bilder på de sättet, jag tycker bilden är vacker, och jag tycker även att kvinnokroppen är vacker i alla dess former, när vi fotar våra kroppar så ser jag det mer som konst än något annat.

Jag vet inte hur ni tänker?

Har märkt hur många kvinnor avföljer på Instagram så fort jag lagt upp något som visar hud. Jag kommer såklart inte ändra på mina bilder jag tar, men jag tycker det är synd att vi kvinnor blir stötta av våra olika kroppar istället för att hylla och älska kvinnokroppen. Jag vet inte vad det beror på, dålig självkänsla ? Kanske är de så att så många kvinnor blir stötta av andra kvinnor som har god självkänsla och har kärlek för sina kroppar eftersom de påminner om ens egna brist på självförtroende. Jag tycker det är sorgligt eftersom min personliga syn på kvinnor är att alla är vackra precis som dom är. Våra kroppar är fantastiska.

Med det sagt vill jag önska er en fin morgon. Älska er själva, jämför er aldrig med någon annan, ni är fantastiska precis som ni är.

Gillar

Kommentarer

paulastrom98
paulastrom98,
Verkligen, vi alla ser olika ut och det är ju det som är charmen. Vi borde stötta varandra istället för att jämföra oss, vi alla är precis bra som vi är <3
nouw.com/paulastrom98
Yolanda,
Ändra inte den du är och de bilder du tar. 😊 kram på dig
mittprivatakrig.wordpress.com/
Jellicas
Jellicas,
Kommer alltid vara den jag är och fortsätter ta mina bilder så som jag älskar att ta dom. Jag tycker våra kroppar är ett konstverk och tycker någon annorlunda så får dom avfölja <3 kramar
nouw.com/jellicas
Yolanda
IP: 82.99.3.229