Man ska tro på sina ideér och man ska ta tillvara på chanserna som kommer.


När jag ändå ligger orörlig i sängen med ett diskbråck som håller på att ha ihjäl mig, så har jag passat på att jobba lite. För er nya som inte har koll så driver jag mitt egna lifestyle magasin på nätet med fokus på skönhet, mode, mat, dryck och övrigt inom kategorin lifestyle. Så välkomna in och kika.

Förr la jag mitt största krut på bloggandet, det var min huvudkanal där jag hade störst fokus. Med åren som gått har jag velat utvecklas och göra någonting utanför min "egobubbla". Bloggen handlar till större del om mig och det kommer de fortsättningsvis att göra. Men jag har trappat ner massor på tempot här inne och använder bloggen idag som en liten zone där jag kan skriva av mig när jag känner för det. Samma med Instagram, jag kopplade mitt gamla Instagram konto till Flashmagazine och startade upp en ny för mitt bloggande och mina samarbeten.

Idag ser jag istället Flashmagazine som mitt stora koncept som jag kan komma någonstans med. Jag är så sjukt stolt över magasinet. Jag har haft mina ups and Downs där inne med, men jag tror bara det gällde att hitta rätt fokus och utforma det på ett sätt så det inte blir en stress. Idag är publiceringarna timeless vilket innebär att jag inte behöver känna tvång att uppdatera varje dag flera gånger om dagen.

Man ska tro på sina ideér och man ska ta tillvara på chanserna som kommer. Har du något koncept i huvudet du skulle vilja förverkliga ? Go for it, sitt inte och vänta på rätt tillfälle utan börja redan idag.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229