Ni gör minst lika mycket för mig

Min livsresa


Jag blir helt varm i hjärtat när jag ser er respons på allt jag delar med mig av just nu. Jag bestämde mig verkligen för att göra en förändring i mitt liv, ta tag i dom sakerna som inte har funkat och se till att dom funkar. Jag behövde göra slut med mitt gamla "jag" och rannsaka mig själv massor. Att jag raderade allt gammalt innehåll är inget drastiskt beslut gjort av en förvirrad tjej. Det var ett medvetet val eftersom jag ville ge mig själv chansen till en nystart. Många kanske tror blixen slagit ner i huvudet på mig med tanke på hur jag skriver och formulerar mig och vad jag delar med mig av på sociala medier just nu. Nej det är ingen blixt som slagit ner, den sidan i mig har alltid funnits, men jag har inte valt att låta den ta plats. Istället har jag låtit frustration och dålig attityd många gånger få styra mina val när jag loggat in. Huvudsakligen när jag under en längre tid cirkulerade på Facebook. Usch är inte stolt över den tjejen jag var under tiden där.

Just känner mig äntligen tillfreds med min blogg igen som hänger ihop en del med min Instagram. Jag har hela tiden saknat mitt öppna jag där jag inte håller tillbaka mina känslor och tankar. Fokuset ligger inte längre på att vara omtyckt, älskad och toppa en massa listor som genererar i samarbeten att stoltsera med. Med mina långa paus så skalade jag bort allt sådant tänk och började om helt på nytt som den Angelica jag faktiskt är, bästa valet jag gjort någonsin.

Om jag med mina tankar, känslor och strävan efter välmående och hitta tillbaka till mig själv kan påverka 1 person så är inget förgäves. Därför blir jag så glad när jag läser kommentarer där ni säger att jag påverkar er att ta tag i era liv och jobba för er lycka och välmående. Det gör mig verkligen varm inombords.

Jag är verkligen inte ute efter att vara någons idol, jag är bara Angelica. Men kan min livsresa, mina mörka perioder och strävan efter ett liv med glädje och god hälsa påverka er så delar jag gärna med mig av de mesta. Tack ni gör minst lika mycket för mitt mående och inspirerar mig att fortsätta må bra.

Gillar

Kommentarer