Söker ett team till Flashmagazine


Men hallååååå måste bara kika in här och skriva av mig lite om succén med magasinet sen jag valde att uppgradera det och lägga i en helt ny växel. Flashmagazine ligger som 1.a på google under sitt sökresultat vilket är så JÄVLA kul. Jag är så otroligt stolt och glad över att på egen hand ha byggt upp ett koncept jag kan vara stolt över på riktigt. Jag älskar att kunna säga - Jag har skapat detta!

Allt började när jag låg hemma i depression. Jag har alltid varit en kreativ tjej, speciellt har jag förälskat mig i bild, färg och form. Under mina år som bloggare så lekte jag ofta loss med designer på de olika bloggportalerna och det var många som hörde av sig för att få min hjälp. Träning ger såklart färdighet och efter 14 år med daglig träning, så kunde jag tillslut bygga upp ett helt eget magasin på nätet utan hjälp av någon webbutvecklare. Jag satt här under mitt dåliga mående och försvann in i den bästa terapin jag vet "kreativiteten". Jag lekte loss under en natt och vipps så hade jag ett hemsida som utan tvekan skulle kunna funka som något helt annat än en blogg ,som var meningen från början.

Idag samarbetar Flashmagazine med flera av Sveriges största event-bolag och fungerar som press ute i kändisminglet. Det är fantastiskt kul att driva tidningen, meeeeen svårt att hinna med så mycket som jag önskar. Jag behöver ett större team som tillsammans med mig och min medarbetare Bella "som är mamma-ledig", skulle vilja bli en del av Flashmagazine familjen och satsa på att bli det mest lästa lifestyle magasinet på nätet.

Har du vad som krävs för att skriva noggranna artiklar för ett lifestyle magasin? Kontakta mig på

Flashmagazine@outlook.com


Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,

Åh vad roligt för dig! Stor kram!

nouw.com/missjohansson
Kamilla,

Stort grattis och grymt jobbat att kommit dit du önskade med Flashmagasin.

Har jag vad som krävs för att skriva noggranna artiklar för?

Jag vet inte men det kanske skulle passa mig som gillar att skriva och sprida budskap.

kamillaskamera.com/
Kamilla
IP: 82.99.3.229