SovmorgonGodmorgon gänget.. idag fick vi lite sovmorgon. Barnen vaknade 08.00 istället för 06 som brukar vara den vanligaste tiden att vara uppe på fötterna. Så morgonen här hemma blev en aning stressad då vi inte hade så mycket tid att fixa oss för dagis. Hur många av er säger fortfarande dagis? Jag vet att det idag heter förskola, men jag kommer inte ifrån dagis det sitter djupt rotat i mitt ordförråd.

Hur som helst.. igår var mormor över för att fira yngsta sonen som fyllde 4 år i söndags. Det blev paketöppning, tacos och tårta som avslut på dagen. Äldsta sonen fyllde 5 för 2,5 veckor sedan så det känns som vi inte gjort annat än att fira födelsedagar senaste tiden. Men det har varit lyckade dagar ihop med barnen och familj.

På min lista över dagens måsten står inte så mycket. Letade febrilt igår efter basic tröjor i butikerna men hittade inget, så idag tänkte jag ge mig ut på jakt igen. Jag är så otroligt snål mot mig själv sedan jag fick barn. Det är så mycket som jag behöver, men så fort jag får chansen att unna mig så slutar det med att jag kommer hem med kläder å saker till pojkarna istället. Antar att jag inte är den enda föräldern som funkar på de här sättet.

Ha en fantastisk tisdag


Gillar

Kommentarer