Tillverka egna doftljus

Vardagligt


Godmorgon, har varit igång sedan 07 med barnen. Måste få skryta om ännu en fantastisk morgon med gott morgon humör och barnen som varit sådär gosiga så man knappt vill lämna iväg dom till dagis. Men nu kör vi på med sista veckodagen och sen blir det att njuta av helgen. I morgon ska barnen upp till farmor och farfar där dom brukar vara under lör-sön för att jag ska få chans till lite egentid och återhämtning. Tack vare deras hjälp så orkar jag med allt som är just nu. Att ha något dygn i veckan och bara få vara Angelica och inte tänka på alla "måsten" gör verkligen mirakel för måendet.

Så vad ska jag göra med mina timmar innan dagis hämtningen? Jag tänkte att jag skulle ge mig ut på en vinter promenad faktiskt. Jag njöt verkligen sist jag var ute i naturen och gick. Det är så otroligt vackert ute just nu med all snö som kommit. Känns som man rensar ur allt negativt när man sätter musik i öronen och andas frisk luft och omger sig med natur.

Vet ni vad jag funderar på att göra inom kort? Jo jag älskar ju doftljus, kan vara det bästa jag vet. Jag är helt manisk i att tända doftljus hemma, klarar inte av en dag utan. Så varför inte testa på att tillverka sina egna? Jag pratade med min vän igår som även hon precis som jag älskar att pyssla. Hon spenderade sin gårdag med att göra egna läppbalsam och så kom vi in på diskussionen "doftljus". Hon gav mig lite tips på hur jag ska göra. Så jag tänkte sätta mig och googla runt lite på olika oljor som jag kan använda till mitt skapande. Har ni gjort egna doftljus någon gång, hur blev resultatet?


Gillar

Kommentarer