Vi har valt att driva magasinet själva

Hej snyggingar, det var ett par dagar sedan jag skrev av mig här inne. Har haft tonvis med jobb kring det nya hiphop magasinet som vi på Flash media skapat. Jag tror magasinet kan bli riktigt stort och jag älskar det redan. Som ni vet driver vi sedan tidigare även Flashmagazine som har mer fokus på kändis / influencer världen. Jag gick ut tidigare och skrev att vi tänkte ha svensk hiphop till försäljning, men jag tror att vi ändrat oss och driver magasinet själva. Trots att det är en kategori som jag inte är jätte insatt i, måste jag säga att det är sjukt roligt att skriva nyheter som svensk hiphop musik.


annars har allt varit som vanligt. Jobbar under förmiddagarna och umgås med barnen hela eftermiddagarna / kvällarna. Jag mår faktiskt riktigt bra just nu. Ska inte ropa hej innan jag är säker, men det känns som utmattningen successivt börjar försvinna "vilket känns fantastiskt". Nu måste jag bara se till att ha en bra balans i allt jag gör så jag inte tar ut mig på nytt. // Ha det bäst

Gillar

Kommentarer

AmandaDenice
AmandaDenice,
Va du är fin alltså!! 😃nouw.com/amandadenice
inger
inger,
Lycka tilll Angelica och Samir.
Samir är verkligen en bra fotograf!
Inger
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Gilda AHA mask

Nu känner jag att det är på sin plats att diskutera lite skönhet här inne igen och denna gång ska jag presentera er för den sjukaste “bästa” ansikts masken jag någonsin använt. Det var under Holistik hälsa och själslig skönhets eventet som jag fick med denna fantastiska activating och exfoliating mask hem. Jag har nu använt masken i ca 3 veckor och den är MAGISK! Min hud känns inte bara spänstigare utan ser verkligen jämn, förnyad och fräsch ut efter användning. Jag älskar den lätta appliceringen och man kan verkligen känna hur masken jobbar in i huden. Man bör undvika ögonen då den kan svida en aning. Personligen älskar jag produkter som “känns”, får en känsla av att dom verkligen arbetar och gör det dom ska.

Information om Gilda AHA maskDen här AHA masken är en gelmask som förnyar och framhäver en ungdomligare, spänstigare hud.

HuvudingredienserEkologiska AHA från frukter och Glykolsyra löser aktivt upp döda hudceller, förfinar hudytan och förbättrar hudens förmåga att syresätta sig, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. AHA har terapeutiska egenskaper för huden genom att visuellt reducera fina linjer, grov hud, ytliga ärr och hyperpigmentering. Din hud blir starkare, fastare och mjukare. Parfymfri och parabenfri.

InstruktionerApplicera ett jämnt lager på ren hud. Undvik ögonområdet. Låt verka 5-10 min. Avlägsna med ljummet vatten. Använd två till tre gånger per vecka.

Härkan du köpa Gilda AHA mask

Gillar

Kommentarer