Vi lever för att lära


Hur ser du på dina misslyckanden i livet?

Personligen ser jag dom som en lärdom för framtiden. Vi lever för att lära och om misstag inte var en del av lärdom så hade livet inte haft något att lära oss.

Vissa av oss är utvalda för att gå på krångligare vägar, medan andras vägar är rakare. Min väg har varit som en stor loop kantad av så mycket fall. Jag vet inte hur många dagar och nätter jag svurit mig blodig på livet, men ju äldre jag blir lär jag mig att hantera problem på ett mer vuxet sätt. Jag har lärt mig att uppskatta mina motgångar och se dom som en lärdom istället för att klanka ner på allt som inte gått min väg. Jag är långt ifrån perfekt, jag kommer kliva i bajs många gånger till genom livet, men åtminstone är jag stolt över att vara mer klarsynt och förstå hur jag ska hantera vissa situationer. Så stort tack till livets alla motgångar som lärt mig många läxor.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra skrivet, motgångar gör en så stark! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Miahacklin
Miahacklin,
Känner att jag upprepar mig själv, men än en gång så kloka ord. Misstag lär oss i livet o vi växer ur dom, jag skulle inte vara den jag är Idag utan alla mina misstag. Hoppas att ni får en underbar vecka finaste Angie💞
nouw.com/miahacklin
IP: 82.99.3.229