2020

Det kommer bli många förändringar det här året. Låter kanske en aning klyschigt att ha nyårslöften, men jag tycker nyår är ett perfekt tillfälle att gå igenom året som varit, fundera på vad som varit bra och vad som funkat mindre bra. För min del har 2019 varit det värsta året i mitt liv, men jag tror samtidigt att det gångna året kommer vara min stora lärdom och det året som får mig att tänka annorlunda för framtiden. Bland annat att sluta tro gott om alla människor. Mitt år 2019 har gett mig ett stort wakeup call när det kommer till omgivningen jag haft runt mig. Jag har insett att hur mycket jag än försöker dela med mig och vara snäll, så kommer folk alltid snegla snett på dom bra sakerna som kommer ens väg. Detta har resulterat i att jag tappat bloggandet, grävt ner mina intressen, blivit utmattad och deprimerad, tvekat på saker jag tidigare haft bra självförtroende i.

Det är slut på sånt år 2020, nu ska jag ta ett djupt andetag och satsa på mig själv och dom sakerna jag alltid brunnit för. Det kan hände att starten blir lite seg, så är det alltid, men det viktiga för mig är att jag inte tappar mig själv igen, inte hur lång hur snabbt det går att komma på banan om ni förstår.

2020 kommer garanterat att bli Flashmagazines år. För er inte som inte vet så driver jag ett eget lifestyle magasin på nätet med fokus på influencer / kändis världen. Jag är otroligt stolt över att ha åstadkommit något som är hållbart för framtiden. Det är där jag kommer ha min fokus.

Jag vet inte, men det känns ändå som 2020 kan bidra med bra saker. Allt handlar om min egna inställning och självklart att lära mig se varnings signaler i tid. Ibland måste jag sluta lägga ribban på mig själv så jävla högt och bara ta saker för vad som är. Allt kan inte gå som på räls varje dag, det kommer dyka upp både med och motgångar och det är något jag helt enkelt får acceptera. Dåliga människor som skänker mig negativ energi måste jag radera från livet så dom inte ligger där och suger min energi i onödan. Bra människor ska jag hålla nära.

Hur ser ni på det nya året?
Har ni några löften till er själva?

Gillar

Kommentarer

nettiz
nettiz,
Det blir spännande att se vad du har på gång ! 😀
Superfin bild på dig !
H en härlig nyårsdag !
nouw.com/nettiz
Jellicas
Jellicas,
Tack fina Nettiz <3 ska bli super spännande att ta mig ann det nya året, jag hoppas att det blir vad jag tror det ska bli 😃 nouw.com/jellicas
Jellicas
Jellicas,
GOTT NYTT ÅR TILL DIG <3 nouw.com/jellicas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229