6 produkter under tusenlappen

Innehåller affiliate-länkar

Idag fick jag hem den här roliga leveransen från ingen annan än Lyko.se. Jag menar vem känner inte till dom? Jag köper nästan all min hud och hårvård från dom. Och nu har jag äran att ha ett fint samarbete på min blogg. Jag funderade lite över hur jag skulle lägga upp samarbetet, skulle jag välja få men dyra produkter eller flera men billigare. Denna gång fick det bli budget produkter som alla mina läsare garanterat kommer ha råd med att köpa.

Alla produkter i inlägget fick jag för 1000:- , snacka vilket kap? Flera härliga paletter med höstiga färger, en cover and conceal palett, ett serum samt en ny foundation som jag behövde. Alla paletterna ligger runt 100-150 SEK bara och jag har faktiskt haft en av paletterna sen tidigare och varit sjukt nöjd med tanke på det otroliga priset.

Det här är den perfekta uppgraderingen till min bloggmakeup som jag har här hemma. Nu undrar ni säkert vad jag pratar om? Jo jag fotar ju en hel del och många gånger kladdar man på för att efter man fotat tvätta av. Rätt onödigt att använda sig av sina dyraste produkter till detta. Då är dom här paletterna perfekt att bunkra upp med.

Jag passade även på att beställa hem ett nytt ansikte serum – Jag älskar verkligen hudvård och rekommenderar er läsare starkt att lägga mer pengar på grunden än det ni kladdar på över. Med en bra grund kommer all makeup att se bra ut.

INFO OM SERUMETVårt superkoncentrerade serum skyddar, detoxifierar och återfuktar. Innehåller effektiva antioxidanter från nordiskt tallbarks- och grankvistnötextrakt, som hjälper att neutralisera fria radikaler, och rent nordiskt källvatten. Bildar en osynlig hinna på huden som skyddar huden mot föroreningar i stadsmiljön och binder fukt så att huden blir strålande och fräsch. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineraloljor.

LUMENE SISU URBAN INTENSE HYDRATING SERUM 30ML

Slog även till på min absolut favorit budget foundation från Maybelline i färgen Nude Beige (125). Tycker denna foundation lägger sig perfekt på min hy och täcker precis så mycket jag vill att den ska göra.

INFO OM – Maybelline FIT Me FoundationFit Me Foundation från Maybelline är en lätt foundation som låter din egna hudton lysa igenom, samtidigt som den ger en jämn och fin yta. Den låter din hud andas och matchar din hud, för ett naturligt resultat.

MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION 125 NUDE BEIGE

Jag är verkligen mer än nöjd med dagens fångst. Allt kommer komma till väl användning framöver. Ska bli otroligt roligt att testa några av dom nya ögonskuggorna och även Lumenes serum som jag aldrig testat förut. Jag använder mig just nu av Clarins, men det blir kul att göra en jämförelse vad detta standard serum ger för resultat på huden.

Besök Lyko.seoch se över deras sortiment, det finns verkligen något för alla.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229