Skönhet / hudvård

Transderma serums

Skrev tidigare ett inlägg om detta serum fast Transderma Serum C. Nu har jag fått äran av självaste grundaren och hans otroliga fru Graziella fått med mig två serum till ur deras kollektion som består av 5 stycken lyxiga serum för kvinnor som kräver lite mer kvalité på sina hudvårdsprodukter. Jag har nu testat två av dom och hoppas att få chansen att testa dom alla i framtiden.

Denna gång testar jag Transderma O& Transderma A. Efter bara två dagars användning så kan jag med handen på hjärtat säga woooooow. Använder ni läsare serum? Då är dessa verkligen att rekommendera, skulle nog vilja kalla dom för alla serums Rolls Roys. Jag är helt kär och vill aldrig att dom ska ta slut. Dom har bara på två dagar gjort mirakel på min hud och dess spänst, kan bara föreställa mig hur huden kommer se ut efter några veckors användning. Serumen är lite dyrare runt 175 USD styck, men helt klart värt varje liten krona. Vad dom här serumen gör för din hud kommer ingen makeup i världen lyckas göra. Så vill du ha ett riktigt bra serum utan några onödiga tillsatser och konserveringsmedlen – KÖP TRANSDERMA.

 

 

Transderna Optimal Booster Serum (Vitamin B & C)

Detta serum har en djupverkande formel för fast och slät hud i alla åldrar. Serumet innehåller inget konserveringsmedel, ingen parfym och är självklart inte testat på djur. Transderma O är baserat på ett avancerat djupverkande system för tillförsel och stabilisering av B & C vitaminer samt co-enzymer. Produkten är helt parfymfri och irriterar inte huden som andra serum kan göra.

Användning:Rengör huden noggrant. Applicera därefter transderma O på ansikte samt hals en till två gånger per dag. Låt produkten absorbera hela (ca 5 minuter) innan användning av andra hudvårdsprodukter.

 

 

Transderma Smoothing Retinol Night Serum (VitaminA)

Transderma A är ett regenerativt serum med en mild exfolierande effekt. Den avlägsnar döda hudceller (awsome) och hjälper till att stimulera hudens cellförnyelse. Innehåller retinol komplex och vitamin E för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Användning:Rengör huden noggrant. Applicera därefter transderma A på ansikte samt hals innan sänggående. Låt produkten absorbera hela (ca 5 minuter) innan användning av andra hudvårdsprodukter.

 

 

Hela Transderma serien hittar du länkar till här under:
Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *