Samarbeten / PR,  Skönhet / hudvård

Lookfantastic Juli box

Lookfantastic box juli månad

Nu kom den, den efterlängtade boxen som dimper ner i brevlådan 1 gång i månaden med en rad spännande produkter att fylla skönhets lådan med. Den här månaden bjuder Lookfantasticpå en rad spännande produkter som kommer komma väl till användning. B.laen massa facial cleanserssom verkligen behövs under de här svettiga tiderna. Min favorit måste ändå vara Doucces highlighteri färgen Pink Champange. Så otroligt snyggt glow. Ska även bli intressant att testa FilorgasUV Bronze after sun.

Ni vet väl att ni också kan prenumerera på lookfantastics otroligt spännande boxar? Klicka häroch kom direkt till informationen angående boxarna och prenumeration.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *