Skönhet / hudvård,  Vardagligt

Kvällsrutinen avklarad

Och så har kvällen slagit rot och barnen somnat. Bästa stunden på dagen när hela hemmet tystnar, kylan från kvällen väller in genom balkongdörren, ljusen är tända och den dagliga hudvårdsrutinen är gjord för natten. Jag använder mig av Midnattsol Swedenotroliga produkter som ni redan vet, skrev ett inlägg om alla produkterna för några veckor sedan. Nu har jag snart använt upp dom och jag känner en enorm sorg att dom börjar lida mot sitt slut, dom har verkligen gjort mirakel för min hud som inga hudvårdsprodukter tidigare lyckats göra. Men heeey jag är lycklig och så tacksam mot Midnattsol som handplockat mig för att testa på och utvärdera. Och såhär efter flera veckors användande kan jag varmt rekommendera produkterna till alla som läser min blogg.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *