Event,  Influencer livet

Lifestyle awards 2018

 

Hej sköningar, har typ väntat på att mingelbilder från Lifestyle awards 2018ska komma upp på nätet, men det ända jag hittar är bilder från röda mattan. Tyvärr har jag ingen bild på mig & Samir då vi susade förbi insläppet för att checka in, så vi missade helt denna fotografering, men det är inte hela världen (typiskt oss haha). Men här är några av kvällens gäster, fler hittar ni här

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *