Influencer livet

Underbar kväll i Stockholm med lansering och hotell vistelse

Hej mitt i natten. Just nu ligger jag i sängen på hotell BirgerJarloch är redo att släcka lampan för att sova. Vilken kväll det varit, lanseringen var super. Friends Table var ett underbart ställe dit vi absolut kommer gästa fler gånger. På plats ikväll fanns noga utvalda personer som lös upp kvällen med sin stjärnglans. Kommer skriva mer om lanseringen i morgon, just nu är jag så trött att jag inte ser vad jag skriver haha. Kvällen har i vilket fall som helst varit mer än trevlig, förutom i slutet av kvällen när yrsel och illamående tog över. Jag och Samir skulle gå och äta, men där tog det stopp. Vi åkte tillbaka till hotellet och nu har vi bara haft det så avslappnande och skönt. Samir ligger i badet faktiskt, hur skönt kockan 02.30 på natten. Lite kul för jag kan titta på honom samtidigt, finns en fönster från sovrummet till badrummet.

Well well godnatt på er älsklingar.

Angelica Tärnsby

Välkomna till mitt lilla magiska krypin. Mitt namn är Angelica Tärnsby en kreativ tjej som valt att sticka ut ur mängden ”modebloggare” genom att inspirera på mitt egna unika sätt. I min blogg kommer du som läsare kunna gotta dig i allt från glamourösa event / premiärer & galor till färgsprakande outfits och en hel del hud. Samarbetar med dom flesta klädkedjorna och har valt att inspirera mina läsare ”in my own kind of way”. Häng med på ett färgsprakande party där dresscode inte är ett måste. Mode ska vara roligt och personligt. Kontakt: Angielakna@live.se Instagram 19,4K: @jellicas.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *